Servicekontroller

Forside > Tjenester > Servicekontroller

Servicekontroller

Vi leverer servicekontroller av kjel i hele Norge.

Kjelanlegg i Norge er underlagt lovgivning fra DBE, som sier at kjelanlegget skal ha en årlig kontroll av tredjepart organ med ett års intervall, der kjelanlegget blir kontrollert med tanke på at alle sikkerhetsanretninger fungerer. Hvert 5. år må en grundigere inspeksjon gjennomføres med bla sprekkontroll på kjelkroppen.

Sveiseverkstedet har i dag over 200 slike anlegg i Norge der vi utfører nevnte kontroller for kunder.

Kontakt oss gjerne for en kontroll. I forespørselen ber vi deg vennligst fortelle oss hva slags kontroll du leter etter og ønsket tidspunkt for kontrollen.

Sveiseverkstedet har egne serviceingeniører som har lang erfaring med installasjon, service og feilsøking på brennere av mange fabrikater, for brenning av gass, lettolje, tungolje, fiskeoljer og animalske oljer.

Vi lagerfører reservedeler for flere typer brennere.

Vi har kontakter med flere leverandører i Europa som sikrer en rask og prisgunstig leveranse på andre reservedeler.

De fleste kunder velger nå å samkjøre den årlige kontrollen med utskifting av slitasje deler på brenner og inn regulering av anlegget. Vi har erfart at dette i de fleste tilfeller gir en sikker og problemfri drift til neste kontroll.

Vår erfaring vil og hjelpe kunder å tilpasse et eventuelt reservedelslager som kunder bør ha for å begrense driftsavbrudd.

Disse kontrollene kan med fordel gjøres etter faste avtaler.